mr. R.F. Vonk

mr. R.F. Vonk

Van Veen Advocaten

Ede

Over de advocaat

Van Veen Advocaten is een full-service advocatenkantoor in Ede met gespecialiseerde advocaten en een dienstverlening op maat. Heeft u een advocaat nodig? Dan helpt onze sectie personen- en familierecht u graag verder. Eén van de advocaten uit deze sectie is Richard Vonk.

Richard is advocaat en MfN-registermediator en lid van de (specialisatie)vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

Als echtscheidingsadvocaat heeft Richard zich de afgelopen decennia ontwikkeld tussen de uitersten van mediation en vechtscheiding. Door de jarenlange (proces)ervaring weet hij per situatie de positie van zijn cliënt(en) in te schatten en de meeste zaken in onderling overleg op te lossen. Maar als het moet wordt er wel degelijk geprocedeerd. Desnoods tot aan het gerechtshof.

Richard vervult verschillende rollen. Soms als mediator, soms als advocaat van een partij die de zaken regelt met de andere partij en soms als advocaat van een partij die mediation overweegt of al in een mediationtraject zit. Dit laatste gebeurt altijd met de bedoeling om de mediation intact te houden, door informatie te verstrekken over de juridische positie en vervolgens tips te geven hoe de mediation succesvol kan worden afgerond.

Ondanks dat een echtscheiding een serieuze aangelegenheid is, blijkt er regelmatig ruimte voor humor. En als zaken simpel zijn, benoemt Richard ze ook simpel.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld de (her)berekening van alimentatie of de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wij luisteren naar u en bespreken wat de mogelijkheden zijn zodat u vervolgens met minder zorgen de dag kunt vervolgen. U kunt ons uiteraard ook bellen om juridisch de “punten op de i” te zetten. Juist om problemen te voorkomen.mr. R.F. Vonk is advocaat bij Van Veen Advocaten in Ede en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius alimentatie advocaten?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Omnius alimentatie advocaten voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Omnius alimentatie advocaten is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.