Van Veen Advocaten Ede

Van Veen Advocaten

Ede

Over het kantoor

Als een huwelijk door echtscheiding wordt ontbonden, is een van de vragen die beantwoord moeten worden of een van de echtgenoten behoefte heeft aan partneralimentatie en zo ja, aan welk bedrag. Indien er kinderen zijn, moet er ook worden bepaald wie de voornaamste zorg voor de kinderen op zich neemt en wie kinderalimentatie gaat betalen. Met deze en andere vraagstukken kunnen de advocaten uit onze sectie Personen- en Familierecht u helpen.

De familierechtadvocaten van Van Veen Advocaten staan zowel particulieren als ondernemers bij. Bij ondernemers spelen vennootschaprechtelijke aspecten vaak een belangrijke rol. Met onze specifieke kennis op dit gebied onderscheiden wij ons van andere advocaten. Van Veen Advocaten is één van de grootste en meest veelzijdige advocatenkantoren tussen Arnhem en Utrecht. Al meer dan 35 jaar verlenen wij vanuit Ede juridische diensten aan cliënten uit het hele land. Wij houden van korte communicatielijnen en hebben doorgaans een langdurige relatie met onze cliënten. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in alimentatiezaken en echtscheidingen. Wij helpen u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en zonder verborgen kosten.


Van Veen Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius alimentatie advocaten?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Omnius alimentatie advocaten voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  7.9

Over ons

Omnius alimentatie advocaten is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.