vRE Advocatuur Vught

vRE Advocatuur

Vught

Over het kantoor

vRE Advocatuur biedt juridische bijstand op het gebied van echtscheiding en alle aanverwante onderwerpen (zoals alimentatie, omgang en verdeling) en jeugdrecht (ondertoezichtstelling/uithuisplaatsing).

Hierbij staan een persoonlijke benadering en een realistisch behandeling van de zaak met een goede en heldere verwachting van de mogelijke uitkomst centraal. Door de jarenlange praktijkervaring van mr. S.M.I. van Renterghem-Engelen kunt u rekenen op goede advisering en begeleiding. Wanneer uw zaak niet middels overleg is op te lossen, kan vRE Advocatuur u ook in een procedure kundig bijstaan. U kunt bij vRE Advocatuur terecht zowel op basis van een toevoeging (pro deo) als op basis van een gunstig uurtarief. Persoonlijk, doortastend en realistisch Al ruim 11 jaar ben ik als advocaat werkzaam en beschik dan ook over ruime ervaring in het personen- en familierecht en jeugdrecht. In het familie- en jeugdrecht spelen vaak emoties een grote rol. Door mijn persoonlijke benadering is ruimte voor deze emoties, waarbij de juridische en zakelijke onderwerpen van de zaak niet vergeten worden. Verder kunnen cliënten bij mij rekenen op een realistisch aanpak van hun zaak, zodat onnodige kosten zoveel als mogelijk worden voorkomen. Om tot een goed resultaat te komen, is samenwerking en een goede "klik" met uw advocaat erg belangrijk, juist bij dit soort kwesties.


vRE Advocatuur is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius alimentatie advocaten?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Omnius alimentatie advocaten voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Omnius alimentatie advocaten is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.