Hendrikx Advocaten Mijdrecht

Hendrikx Advocaten

Mijdrecht

Over het kantoor

Hendrikx Advocaten is gevestigd in Mijdrecht, het kantoor is gespecialiseerd in het personen-en familierecht, waarbinnen in het bijzonder het alimentatie- en echtscheidingsrecht. Het kantoor heeft talloze procedures gevoerd voor zowel alimentatiegerechtigden als alimentatieplichtigen.

Dankzij deze ruime ervaring kun je rekenen op een zeer bekwaam team van alimentatiespecialisten (aangesloten bij de vFAS) die klaar staan om jou te helpen. Je kunt bij het kantoor terecht wanneer je, op welke wijze dan ook, te maken krijgt met alimentatie.

Bij Hendrikx advocaten kun je ook kiezen voor mediation. De mediator is onafhankelijk en houdt de belangen van beide partijen (en eventueel van de kinderen) in het oog. Daarbij zorgt de mediator ervoor dat alle gemaakte afspraken voldoen aan de juiste wet- en regelgeving. Vaak resulteert een mediationtraject in meer begrip voor elkaar, meer draagvlak om de gemaakte afspraken na te komen, een goedkopere en snellere manier vergeleken met procederen en tot slot leidt het vaak tot een betere verstandhouding tussen partijen.
Hendrikx Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Alimentatiedesk Advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.4

Over ons

Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.