Advocaat Almere

Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19
resultaten
Afstand
Waar zoekt u naar?
Specialisaties
 • Advocaat alimentatie
 • Alimentatie incasseren
 • Echtscheiding
 • Juridische helpdesk coronacrisis
 • Kinderalimentatie
 • Partneralimentatie
Naam advocaat
Ervaringsjaren
Geslacht
 • Man
 • Vrouw
Specialisatieverenigingen
 • ADR.MED®
 • MfN
 • VFAS

Filters:

Advocaat Almere

Zoeken naar juridisch dienstverlening; het is iets anders dan zoeken naar goedkope vliegtickets of het boeken van een vakantie. Maar wanneer u dan toch op zoek bent naar juridische hulp, dan bent u er niet minder serieus om. Integendeel. Zoeken naar een advocaat is behalve een serieuze bezigheid ook vaak lastig in de praktijk. U zoekt tenslotte niet elke dag een advocaat. Zoekt u een advocaat in Almere of omgeving? Dan zal dit overzicht goed van pas komen. Het overzicht op deze pagina bevat diverse advocaten en advocatenkantoren in Almere en omgeving. Het stelt u in staat te vergelijken op zaken als het specialisme en het uurtarief van de betreffende advocaten.

Uit ervaring weten we dat mensen het liefst een advocaat kiezen in of nabij hun eigen woonplaats. Dat is ook logisch, want als u gebruikmaakt van de diensten van een advocaat, dan wilt u deze persoon ook ontmoeten. Daarom sorteert het overzicht van Almeerse advocaten allereerst op de standplaats van de juridische dienstverleners. Zo kunt u uw zoektocht verder toeleggen op andere relevante factoren, zoals specialisme, ervaring en tarief.

Waarom Alimentatiedesk?

Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat een prettig overzicht van verschillende advocaten en advocatenkantoren een goede start vormt van een zoektocht naar een advocaat. De dienstverlening van Alimentatiedesk beperkt zich echter niet tot het bieden van een overzicht. Als u zoekt naar een advocaat in Almere, dan heeft u vermoedelijk een juridisch probleem. Het in de arm nemen van een advocaat kan de oplossing zijn van dat probleem, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wij streven er allereerst naar om uw probleem zelf op te lossen. Soms kan dat ook met goed juridisch advies of wat persoonlijke hulp bij de zoektocht naar een advocaat. Voor beide neemt u contact op met ons. Dat kan telefonisch, maar ook via WhatsApp. Snel, direct en duidelijk.

Een oplossing voor uw juridische probleem is alvast een mooi vooruitzicht. Maar wat houdt die oplossing dan concreet in? En hoe weet u zeker dat u goed geholpen wordt? Wij snappen heel goed dat u daar meer zekerheid over wilt. Daarom werkt Alimentatiedesk met een kwaliteitskeurmerk voor onze advocaten in Almere en elders. Het bijzondere aan dit kwaliteitskeurmerk is dat het mede tot stand komt op basis van klantervaringen met de dienstverleners in ons overzicht. Ook uw mening nemen wij straks mee in de beoordeling van de advocaten in ons overzicht. Zo heeft u nog meer belangrijke informatie op basis waarvan u een goede keuze kunt maken.

Advocatuur in Almere

Als relatief jonge stad heeft Almere geen advocatuur met een roemrijk verleden. Al zijn enkele aansprekende Amsterdamse advocatenkantoren ook in Almere vertegenwoordigd. Hoe dan ook merkt u dat er in Almere veel juridische dienstverlening verkrijgbaar is. En omdat elke advocaat en elk kantoor zijn eigen website heeft, is vergelijken vaak niet eenvoudig. Niet elke Almeerse advocaat publiceert dezelfde informatie op zijn website. Juist daarom is het overzicht van Alimentatiedesk prettig. U ziet snel hoeveel een advocaat in Almere kost, wat zijn specialisme is en of hij ervaring heeft met vergelijkbare zaken. Komt u er toch niet uit? Neem dan contact op. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Neem contact op voor een advocaat in Almere

Met al deze informatie kunt u nu direct aan de slag. Mist u toch nog wat? Of vraagt u zich af of u wel echt een advocaat nodig heeft? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

  Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.1

  Over ons

  Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.