Advocatenkantoor Harhangi

Advocatenkantoor Harhangi

Rotterdam

Over het kantoor

Advocatenkantoor Harhangi is gespecialiseerd in:
• personen- en familierecht (echtscheiding, alimentatie, omgang en gezag).
• sociaalzekerheidsrecht (uitkeringen),
• vreemdelingenrecht (verblijfsvergunningen, inburgering)
Het motto “Geen valse verwachtingen, maar een eerlijk advies”, dat is waar het kantoor voor staat. Dit motto kenmerkt de werkwijze van het kantoor en dat ziet u terug in onze dienstverlening. Wij kunnen u bijstaan door het geven van advies, maar ook in bestuurlijke of gerechtelijke procedures. U krijgt op voorhand inzicht in de kosten. Ons kantoor hanteert een scherp uurtarief en procedeert daarnaast op basis van gefinancierde rechtsbijstand wanneer de cliënt daarvoor in aanmerking komt. Het kantoor is gevestigd is Rotterdam, maar wij kunnen desgewenst ook bij u langs komen.
Advocatenkantoor Harhangi is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius alimentatie advocaten?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Omnius alimentatie advocaten voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Omnius alimentatie advocaten is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.