Advocaat Breda

Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19
resultaten
Afstand
Waar zoekt u naar?
Specialisaties
 • Advocaat alimentatie
 • Alimentatie incasseren
 • Echtscheiding
 • Kinderalimentatie
 • Partneralimentatie
Naam advocaat
Ervaringsjaren
Geslacht
 • Man
 • Vrouw
Specialisatieverenigingen
 • ADR.MED®
 • MfN
 • VFAS

Filters:

Advocaat Breda

Als u juridische problemen heeft of op zoek bent naar juridisch advies, dan gaat u op zoek naar een advocaat. Tot zover is alles helder. Maar mensen die op zoek gaan naar een advocaat merken vaak al snel dat zo’n zoektocht in de praktijk lastig kan zijn. En dan niet zozeer omdat het moeilijk is om advocaten in Breda (of elders) te vinden, maar juist omdat vergelijken lastig is. Hoe bepaalt u wat de juiste advocaat is voor uw situatie? Het overzicht van Bredase advocaten op deze pagina helpt u bij uw zoektocht. Hier vindt u meerdere advocaten en advocatenkantoren die u in één oogopslag met elkaar kunt vergelijken. Tot slot zorgt een persoonlijke introductie van elke advocaat ervoor dat u zich goed een beeld kan vormen.

Veel diensten zoeken en gebruiken we lokaal. Dat geldt ook voor mensen die op zoek gaan naar een advocaat. Bij Alimentatiedesk weten we dat mensen doorgaans zoeken naar een advocaat in een bepaalde plaats. U bent er dus in eerste instantie mee geholpen dat u een overzicht krijgt van advocaten in Breda. Alle advocaten in dit overzicht werken in Breda of omgeving, dus dat zit goed. U kunt daarom uw zoektocht verleggen naar andere eisen die u stelt aan een advocaat. Bijvoorbeeld diens specialisme, ervaring of een uurtarief dat niet hoger mag zijn dan een bepaald bedrag. Dat vindt u allemaal terug in het overzicht.

Waarom Alimentatiedesk?

Bij elk product waarop u zich online oriënteert, bent u geholpen met een goed overzicht. Advocaten in Breda vergelijken is bij Alimentatiedesk vanzelfsprekend. Maar wij weten als geen ander dat juridische problemen complex en veelzijdig zijn. Contact leggen met een advocaat is een grote stap, en vaak ook de laatste stap. Alimentatiedesk is er allereerst om u te helpen bij juridische problemen. Dat kan zijn door u een goede advocaat aan te bevelen, maar ook door antwoorden te geven op vragen waar u mee zit. U kunt bij ons terecht met juridische vragen of voor hulp bij het vinden van een passende advocaat. Voor dergelijke zaken kunt u ons bellen of ons berichten via WhatsApp.

Overzicht, juridisch advies op maat en de mogelijkheid om direct contact te leggen met een advocaat in Breda zijn natuurlijk prettig. Maar om uw probleem echt opgelost te krijgen, heeft u vooral behoefte aan een goede oplossing. Het is niet zozeer de advocaat, maar de kwaliteit van zijn diensten die uiteindelijk die oplossing vormen. Daarom werkt Alimentatiedesk met een kwaliteitskeurmerk voor alle advocaten in ons overzicht. Een keurmerk dat de kwaliteit van alle juridische dienstverleners weergeeft en dat mede op basis van klantervaringen is samengesteld. Dat brengt een goede oplossing alvast dichterbij.

Advocatuur in Breda

Breda is een grote stad in een economisch dynamische regio. Er is een dan ook een veelheid aan juridische dienstverlening beschikbaar in West-Brabant. Goed nieuws voor wie naar een juridisch specialist op zoek is. Wie gewoon een advocaat zoekt voor juridisch advies of gerechtelijke bijstand, betekent het dat de zoektocht wel iets complexer wordt. Tenminste voor wie geen gebruik maakt van het overzicht van Alimentatiedesk. U heeft de juiste advocaat in Breda namelijk snel gevonden. En mocht dat toch niet lukken, dan helpen wij u graag.

Neem contact op met een advocaat in Breda

Heeft u een geschikte advocaat in Breda gevonden? Dan kunt u via het profiel gelijk contact opnemen met deze advocaat. Bent u nog niet zo ver of wilt u eerst advies? Neem dan contact op met Alimentatiedesk door ons te bellen of een bericht te sturen via WhatsApp.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.2

  Over ons

  Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.