Advocaat Den Haag

resultaten
Afstand
Waar zoekt u naar?
Specialisaties
 • Advocaat alimentatie
 • Alimentatie incasseren
 • Echtscheiding
 • Kinderalimentatie
 • Partneralimentatie
Naam advocaat
Ervaringsjaren
Geslacht
 • Man
 • Vrouw
Specialisatieverenigingen
 • ADR.MED®
 • MfN
 • VFAS

Filters:

Advocaat Den Haag

Gelukkig zoeken de meeste mensen niet dagelijks naar een advocaat. En dat maakt het wellicht een beetje onwennig wanneer je dat wel doet, omdat je met een juridisch probleem zit, een advocaat zoekt of gewoon antwoord wil op een vraag. In al deze gevallen biedt Alimentatiedesk uitkomst. Wij hebben een groot aantal goede advocaten uit Den Haag en omstreken voor je op een rij gezet. En niet alleen dat. Ook informatie zoals het specialisme en het uurtarief van de advocaat worden in het overzicht vermeld.

Een van de voornaamste redenen waarom je ons overzicht van Haagse advocaten gebruikt, is dat je op zoek bent naar een advocaat bij jou in de buurt. Wanneer je besluit een advocaat in de arm te nemen, voer je regelmatig overleg. Een advocaat in Den Haag is dan wel zo handig. En wanneer je online zoekt naar zo iemand wil je niet slechts de advocaten vinden die online het beste vindbaar zijn, maar juist die advocaat die de beste dienst voor de beste prijs levert.

Waarom Alimentatiedesk?

Je krijgt inmiddels een aardig idee van de voordelen die Alimentatiedesk biedt. Maar wij bieden meer dan alleen een overzicht van advocaten in Den Haag. Wij bieden op een zo concreet mogelijk niveau een oplossing voor je juridische probleem. Dat kan natuurlijk door daadwerkelijk in zee te gaan met de advocaat van je keuze. Door de betreffende advocaat een bericht te sturen, bijvoorbeeld. Wellicht is dat een grote stap. In plaats daarvan kun je ons ook bellen of via het contactformulier, als je zit met een algemene juridische vraag. Wij proberen je dan zo goed mogelijk te helpen. Kom je tot de conclusie dat je toch echt een advocaat nodig hebt? Dan doen wij graag een suggestie op basis van de door jou gewenste ervaring, tarieven en specialismen.

Alimentatiedesk biedt je dus een concrete oplossing voor je juridische probleem. Dat doen wij niet alleen door vraag en aanbod met elkaar te verbinden, maar ook door kritisch te kijken naar de kwaliteit van dat aanbod. Onze advocaten in dit geval. Want voor een leek is het op voorhand lastig in te schatten wat een advocaat voor hem kan betekenen. Daarom vragen wij aan al onze klanten wat zij van de geleverde dienst vinden. Aan iedereen die via Alimentatiedesk juridische hulp in Den Haag vindt. Mede op basis van hun reacties komt ons kwaliteitskeurmerk tot stand. Zo weet je zeker, zelfs als leek, dat de juridische hulp die je krijgt aan de hoogste standaarden van kwaliteit voldoet.

Advocatuur in Den Haag

In Den Haag is veel te koop op het gebied van advocatuur en juridische dienstverlening. Heel begrijpelijk dus dat zoeken naar een geschikte advocaat in Den Haag kan voelen als zoeken naar een speld in een hooiberg. Zeker omdat je natuurlijk niet dagelijks op zoek bent naar een advocaat. Juist dan heb je profijt van ons overzicht. Zeker wanneer je het ons laat weten als je nog met vragen zit. Dat mogen algemene juridische vragen zijn, maar ook een verzoek om toelichting bij ons overzicht. Wellicht wil je bijvoorbeeld weten welk juridisch specialisme het beste past bij jouw probleem?

Neem contact op voor een advocaat in Den Haag

Je kunt in principe direct contact leggen met een van onze advocaten in Den Haag, door een bericht te sturen. Heb je liever dat wij contact leggen met een geschikte advocaat of heb je eerst nog vragen? Laat het ons weten en stuur ons een bericht of bel ons. Wij helpen je graag verder.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel of mail onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.2

  Over ons

  Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.