Advocaat Groningen

Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19
resultaten
Afstand
Waar zoekt u naar?
Specialisaties
 • Advocaat alimentatie
 • Alimentatie incasseren
 • Echtscheiding
 • Kinderalimentatie
 • Partneralimentatie
Naam advocaat
Ervaringsjaren
Geslacht
 • Man
 • Vrouw
Specialisatieverenigingen
 • ADR.MED®
 • MfN
 • VFAS

Filters:

Advocaat Groningen

Een duidelijk overzicht van beschikbare advocaten in Groningen is het logische vertrekpunt van een zoektocht naar een advocaat in die plaats. Want zonder zo’n overzicht valt het vinden van de juiste Groningse advocaat niet mee. Een handig overzicht van advocaten heeft u bij dezen dan alvast gevonden. Het overzicht schept duidelijkheid over zaken als het specialisme, de ervaring en het tarief van een advocaat. Zo kunt u een geïnformeerde keuze maken. En mocht u die keuze gemaakt hebben, dan legt u via dit overzicht ook eenvoudig contact met een advocaat.

Wie in Groningen woont, heeft weinig aan een advocaat in Maastricht. Om die reden zoeken mensen allereerst juridische hulp in of nabij hun eigen woonplaats. Als dat in uw geval Groningen is – en daarmee bedoelen we in eerste instantie de hoofdstad van de gelijknamige provincie – dan zoekt u ook allereerst een advocaat in Groningen. Dan pas kijkt u verder naar de ervaring en het vakgebied van de advocaat. Dat is ook de opzet van dit overzicht, waarin u uitsluitend advocaten uit Groningen en omgeving tegenkomt.

Waarom Alimentatiedesk?

Als u op zoekt bent naar een advocaat in Groningen en juist het gebrek aan overzicht als een probleem ervaart, dan is het antwoord op de bovenstaande vraag niet moeilijk. Maar niet iedereen met een juridisch probleem is per se naar een advocaat op zoek. En een juridisch probleem is al evenmin opgelost met wat overzicht. Omdat Alimentatiedesk juist streeft naar een oplossing van uw juridisch probleem, bieden wij meer dan alleen overzicht. Wij bieden gericht juridisch advies dat zich eventueel kan vertalen in hulp bij de selectie van een advocaat. In andere gevallen helpt ons advies u om uw mogelijkheden op een rij te zetten. Ongeacht wat voor vragen u heeft of wat voor juridisch advies u zoekt, u kunt ons telefonisch bereiken of een bericht sturen via WhatsApp.

Als wij spreken over een oplossing, dan bedoelen we natuurlijk ook een goede oplossing. Een oplossing waar u, als het even kan, tevreden mee bent. Dat is vooraf niet helemaal te garanderen, maar we doen er wel alles aan om de kwaliteit van de juridische dienstverlening die u ontvangt te waarborgen. Dat doen we bijvoorbeeld met ons kwaliteitskeurmerk. Dat zegt iets over de kwaliteit van de Groningse advocaten die in ons overzicht zijn opgenomen. En niet zomaar iets, want een onderdeel van ons kwaliteitskeurmerk is de gemeten klanttevredenheid. Dat zijn dus mensen die, net als u, gebruikmaken van de diensten van de Groningse advocaten in ons overzicht.

Advocatuur in Groningen

Groningen is een bestuurlijk centrum, universiteitsstad en de enige grote stad in een voor Nederlandse begrippen vrij groot gebied. Er concentreert zich dus nogal wat dienstverlening in de hoofdstad van de gelijknamige provincie. In Groningen vindt u dus voor elke casus wel een geschikte advocaat. Wie echter een advocaat voor een vrij algemeen specialisme zoals strafrecht of civiel recht zoekt, heeft nogal wat vergelijkingswerk voor zich. En wat maakt vergelijken nou makkelijker dan een helder overzicht? En mocht u het zelfs met ons overzicht lastig vinden om een keuze te maken, dan helpen wij u graag met een gericht advies.

Neem contact op voor een advocaat in Groningen

Om contact op te nemen met een advocaat in Groningen bezoekt u het profiel van de betreffende advocaat en stuurt u een bericht. Wilt u eerst antwoord op vragen, een gericht juridisch advies of hulp bij de selectie van een advocaat? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp of bel ons.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.1

  Over ons

  Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.