Advocaat Haarlem

Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19
resultaten
Afstand
Waar zoekt u naar?
Specialisaties
 • Advocaat alimentatie
 • Alimentatie incasseren
 • Echtscheiding
 • Kinderalimentatie
 • Partneralimentatie
Naam advocaat
Ervaringsjaren
Geslacht
 • Man
 • Vrouw
Specialisatieverenigingen
 • ADR.MED®
 • MfN
 • VFAS

Filters:

Advocaat Haarlem

Juridische dienstverlening is complex. Dat betekent dat het kiezen van de juiste advocaat of het vinden van goede juridische hulp lastig kan zijn. Terwijl u er natuurlijk veel aan gelegen is om een goede keuze te maken. Juridische bijstand zoekt u voor serieuze zaken, terwijl de kosten van een advocaat ook niet gering zijn. Daarom helpt Alimentatiedesk u bij uw zoektocht naar een advocaat in Haarlem of omgeving. Op deze pagina vindt u een overzicht van Haarlemse advocaten, voorzien van nuttige informatie op basis waarvan u een vergelijking kunt maken. Denk daarbij aan de specialisaties van de advocaat of diens uurtarief. Zo maakt u een goede start met uw zoektocht naar een advocaat.

Wie een juridisch probleem heeft, zoekt vaak hulp in of nabij zijn woonplaats. Grote kans dus dat u een advocaat in Haarlem zoekt? omdat u daar woont en/of werkt. In ieder geval bent u dan goed geholpen met ons overzicht van enkele Haarlemse advocaten. Zo kunt u uw aandacht verleggen naar meer inhoudelijke zaken waarop u advocaten wil vergelijken.

Waarom Alimentatiedesk?

Wanneer u online iets zoekt, om het even wat het is, komt een helder overzicht altijd van pas bij het maken van een keuze. Vergelijken doet tenslotte iedereen. Logisch dus dat u ook advocaten in Haarlem en Haarlemse advocatenkantoren met elkaar kunt vergelijken. Maar Alimentatiedesk biedt u net iets meer dan alleen een overzicht. Wij streven naar een oplossing van het probleem waarmee u op zoek gaat naar een advocaat. En niet ieder juridisch probleem hoeft door een advocaat te worden opgelost. Daarom biedt Alimentatiedesk ook vrijblijvend juridisch advies, waarvoor u ons belt of bericht via WhatsApp. Onderdeel van die service is ook hulp bij de selectie van een advocaat, mocht u dat wensen. Wij kunnen u een passende advocaat aanbevelen bij uw probleem.

Met onze juridische service komt een oplossing van uw juridisch probleem natuurlijk al snel in zicht. Maar die oplossing is natuurlijk wel mede afhankelijk van de kwaliteit van de geleverde dienst. Het is niet gek dat u eisen heeft, wat dat betreft. Om die reden werkt Alimentatiedesk met een kwaliteitskeurmerk waar ook alle bij ons aangesloten Haarlemse advocaten onder vallen. Dat keurmerk komt mede tot stand op basis van echte klantervaringen van klanten zoals u. Wij vragen hen wat zij van de juridische hulp door een advocaat vonden. Dankzij deze werkwijze kunt u zich dus op voorhand al een beeld vormen van de kwaliteit die u mag verwachten.

Advocatuur in Haarlem

Als hoofdstad van Noord-Holland heeft Haarlem een grote dienstverlenende sector, waarbinnen ook juridische dienstverlening goed vertegenwoordigd is. Simpel gesteld is er in Haarlem aan advocaten zeker geen gebrek. Dat is fijn wanneer u een echte specialist zoekt. Maar zoeken wordt er niet eenvoudiger door. Elke advocaat in Haarlem heeft zijn eigen website waarop hij enkel zelfgekozen informatie deelt. Dat maakt vergelijken moeilijk. Daarin biedt het overzicht van Alimentatiedesk uitkomst. Want zo heeft u in één keer het overzicht van Haarlemse advocaten scherp. U vergelijkt advocaten en advocatenkantoren op dezelfde criteria, zoals tarief, specialisme en ervaring. En wanneer u er dan nog niet uitkomt, zijn wij slechts een telefoontje verwijderd van hulp bij het maken van een goede keuze.

Neem contact op voor een advocaat in Haarlem

Het vinden van een advocaat of de juiste juridische hulp van andere aard was nog nooit zo eenvoudig. U kunt direct een keuze maken en contact leggen met een advocaat in Haarlem. Heeft u eerst nog vragen? Laat het ons weten en bel ons of stuur een bericht via WhatsApp.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.2

  Over ons

  Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.