Advocaat Leeuwarden

Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19
resultaten
Afstand
Waar zoekt u naar?
Specialisaties
 • Advocaat alimentatie
 • Alimentatie incasseren
 • Echtscheiding
 • Kinderalimentatie
 • Partneralimentatie
Naam advocaat
Ervaringsjaren
Geslacht
 • Man
 • Vrouw
Specialisatieverenigingen
 • ADR.MED®
 • MfN
 • VFAS

Filters:

Advocaat Leeuwarden

Als u op het punt aangekomen bent dat u een advocaat zoekt, dan heeft u waarschijnlijk een juridisch probleem. Dat hoeft niet per se een acuut probleem te zijn, maar in ieder geval heeft u juridische hulp nodig. Een advocaat vinden is vaak niet zo lastig, het vinden van de juiste advocaat des te meer. In dit overzicht van advocaten in Leeuwarden vindt u daarom direct relevante informatie over Leeuwardse advocaten, die u zo eenvoudig kunt vergelijken. Alimentatiedesk biedt informatie over het tarief, het specialisme en de ervaring van advocaten en geeft daarnaast een persoonlijke introductie van elke advocaat. Zo wordt een gerichte zoektocht naar een advocaat direct een stuk eenvoudiger.

Als u iets zoekt, dan is een overzicht altijd goed. Dat overzicht begint ermee dat u hier alleen advocaten uit Leeuwarden en omgeving treft. Zo weet u zeker dat u in ieder geval kiest uit advocaten bij u in de buurt. Met een vinkje bij dat criterium kunt u uw aandacht verleggen naar andere relevante factoren. In het bijzonder het juridische vakgebied van de advocaat, de ervaring en het tarief. Omdat al deze informatie overzichtelijk is weergegeven en middels een filter geselecteerd kan worden, verloopt uw zoektocht snel en relatief eenvoudig.

Waarom Alimentatiedesk?

Het spreekt voor zich dat een duidelijk overzicht van advocaten in Leeuwarden van pas komt bij een zoektocht naar een advocaat in de Friese hoofdstad. Maar juist wanneer al deze advocaten in een duidelijk overzicht gepresenteerd worden, inclusief de mogelijkheid om contact te leggen, blijkt dat het in de arm nemen van een advocaat best een grote stap is. Gelukkig biedt Alimentatiedesk meer dan alleen een overzicht van advocaten. Wij streven naar de oplossing van uw juridisch probleem. Dat kan natuurlijk via de hulp van een advocaat gebeuren, maar dat hoeft niet zo te zijn. Wellicht is het een idee dat u uw probleem of juridische vragen eerst aan ons voorlegt? Daarvoor kunt u ons bellen en zelfs berichten via WhatsApp. Dan voorzien wij u van gericht advies en kunnen u desgewenst zelfs een advocaat aanbevelen.

Alimentatiedesk biedt oplossingen voor juridische problemen. Ongeacht hoe die oplossing er dan uit ziet. Maar wat voor u natuurlijk wel relevant is om te weten, is dat die oplossing ook echt goed is. Als u dan toch met een advocaat in zee gaat, wilt u het liefst zekerheid vooraf. Nou bestaat er natuurlijk nooit zekerheid over de uitkomst van juridische procedures, maar we kunnen u wel een goede advocaat beloven. Dat doen we met ons kwaliteitskeurmerk, waaraan ook al onze advocaten in Leeuwarden voldoen. Dit keurmerk komt mede tot stand op basis van echte klantervaringen. Zo weet u dus dat het goed zit.

Advocatuur in Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad en grootste stad van Friesland en herbergt in die hoedanigheid een omvangrijke diversiteit aan juridische dienstverlening. Simpel gesteld: wie een advocaat in ‘Ljouwert’ zoekt, heeft nogal wat opties. Dat is in beginsel natuurlijk een goede zaak, maar het maakt de zoektocht wel iets ingewikkelder. Want advocaten vergelijken via hun eigen websites is vaak onbegonnen werk. Juist daarom profiteert u van dit overzicht, waarmee Leeuwardse advocaten vergelijken vanzelfsprekend wordt.

Neem contact op met een advocaat in Leeuwarden

Via ons overzicht kunt u direct contact leggen met de advocaat in Leeuwarden waarvan u denkt dat deze u het beste kan helpen. Bent u daar nog niet over uit? Dan zijn wij slechts een telefoontje of bericht verwijderd van een gericht advies.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.2

  Over ons

  Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.