Advocaat Maastricht

resultaten
Afstand
Waar zoekt u naar?
Specialisaties
 • Advocaat alimentatie
 • Alimentatie incasseren
 • Echtscheiding
 • Kinderalimentatie
 • Partneralimentatie
Naam advocaat
Ervaringsjaren
Geslacht
 • Man
 • Vrouw
Specialisatieverenigingen
 • ADR.MED®
 • MfN
 • VFAS

Filters:

Advocaat Maastricht

Voor veel gewone mensen is het juridische wereldje iets dat ver van hun bed staat. Wat een advocaat precies doet en op welke manier deze iets voor u kan betekenen, is vaak niet direct duidelijk. Dat maakt een advocaat zoeken niet eenvoudiger, wanneer u er dan toch een nodig heeft. Want hoe zoekt u precies een advocaat? Hier bij Alimentatiedesk vindt u een overzicht van advocaten in Maastricht. Wanneer u in Maastricht een advocaat zoekt, gaat dit overzicht u helpen. Het prettige van dit overzicht is dat u Maastrichtse advocaten kunt vergelijken. Hier vindt u immers over elke advocaat dezelfde informatie, overzichtelijk weergegeven. In één oogopslag ziet u het tarief, het specialisme en de ervaring van elke advocaat.

Als u een advocaat zoekt, dan doet u dat wellicht in of nabij uw woonplaats. Dat geldt voor de meeste mensen. Vandaar dat u in dit overzicht advocaten vindt uit Maastricht en omliggende plaatsen. Zo verzekert u zichzelf ervan dat u een selectie maakt uit advocaten die niet op grote afstand hoeven te werken. In die wetenschap kunt u zich dan bezighouden met het vergelijken van andere belangrijke criteria, zoals de ervaring en het specialisme van de advocaten.

Waarom Alimentatiedesk?

Een beetje overzicht in uw zoektocht is natuurlijk altijd prettig. Grote kans dat ons overzicht van advocaten in Maastricht u helpt bij het vinden van de geschikte advocaat of het maken van een goede vergelijking tussen de beschikbare advocaten. Alimentatiedesk hoopt u echter iets meer te bieden dan alleen dit overzicht. Uw zoektocht naar juridisch advies is vermoedelijk begonnen met een juridisch probleem. Bijvoorbeeld een (dreigend) juridisch geschil. Wij streven ernaar u te helpen bij het oplossen van dat probleem. En soms bestaat die oplossing niet direct uit het inschakelen van een advocaat. Daarom kunt u bij ons ook terecht met juridische vragen. Ook kunnen wij u helpen met de selectie van een advocaat uit ons overzicht. In beide gevallen belt u ons of stuurt u een bericht via het contactformulier.

Dat we met u meedenken, is natuurlijk een prettig vooruitzicht. En dat u via ons, mocht het zo ver komen, een goede advocaat kunt inschakelen is dat ook. Maar geen van beide brengt een oplossing van uw probleem noodzakelijkerwijs dichterbij. U wil tenslotte niet alleen geholpen worden, maar u wil vooral goed geholpen worden. Daarom werkt Alimentatiedesk met een kwaliteitskeurmerk dat geldt voor alle juridische dienstverleners en advocaten in ons overzicht. Dit keurmerk komt mede op basis van klanttevredenheid tot stand. Zo heeft u op voorhand een beeld van wat u mag verwachten.

Advocatuur in Maastricht

De hoofdstad van Limburg heeft een roemrijke reputatie in de advocatuur. Niet alleen is wellicht Nederlands bekendste advocatengeslacht afkomstig uit deze chique stad aan de Maas, maar ook is Maastricht een bestuurlijk centrum met een universiteit. De stad herbergt daarom een grote variëteit aan advocaten en andere juridische diensten. Met het overzicht van Alimentatiedesk kunt u deze eenvoudig met elkaar vergelijken en een geïnformeerde keuze maken. En komt u er dan toch niet uit, dan helpen wij u graag.

Neem contact op voor een advocaat in Maastricht

Bekijk gerust ons overzicht van advocaten in Maastricht. Grote kans dat enkele advocaten u goed kunnen helpen. In dat geval neemt u direct contact op met zo’n advocaat. Heeft u daarover nog vragen en wilt u bijvoorbeeld weten of u echt een advocaat nodig heeft? Neem dan contact op met Alimentatiedesk. Dit kan via het contactformulier of telefonisch.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel of mail onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.2

  Over ons

  Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.