Advocaat Nijmegen

Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19
resultaten
Afstand
Waar zoekt u naar?
Specialisaties
 • Advocaat alimentatie
 • Alimentatie incasseren
 • Echtscheiding
 • Kinderalimentatie
 • Partneralimentatie
Naam advocaat
Ervaringsjaren
Geslacht
 • Man
 • Vrouw
Specialisatieverenigingen
 • ADR.MED®
 • MfN
 • VFAS

Filters:

Advocaat Nijmegen

Wanneer u zoekt naar een advocaat is de kans groot dat u dit voor de eerste keer doet. Of in ieder geval nog niet zo vaak gedaan heeft. Hoe het ook is, een goede advocaat vinden valt nog niet mee. Veel advocaten en advocatenkantoren zijn er niet op ingesteld dat u advocaten met elkaar wilt vergelijken op simpele en duidelijke criteria. Voor advocaten in Nijmegen is dat vaak niet anders. Wanneer u juist in de Waalstad op zoek bent naar een advocaat komt dit overzicht van Nijmeegse advocaten van pas. U vergelijkt hier snel advocaten uit Nijmegen en omgeving. Zo ziet u wat het uurtarief van een advocaat is, waarin hij of zij gespecialiseerd is en ook is er een korte, persoonlijke introductie.

In het overzicht ziet u alleen advocaten uit Nijmegen en omgeving. Dat is omdat mensen die juridische hulp zoeken in de praktijk een advocaat in of nabij hun woonplaats zoeken. Die garantie heeft u bij dit overzicht alvast. Zo kunt u verder zoeken op basis van andere criteria die belangrijk zijn in uw zoektocht. Denk daarbij aan het specialisme, het tarief en de ervaring met vergelijkbare casussen als die van u.

Waarom alimentatiedesk?

Met een goed overzicht is het natuurlijk een stuk prettiger zoeken naar een advocaat. Maar de dienstverlening van alimentatiedesk bestaat niet alleen uit het bieden van een overzicht. Wij streven naar een oplossing van uw juridische problemen en zo’n oplossing kan vele vormen aannemen. Misschien bent u al geholpen met wat juridisch advies en heeft u uiteindelijk geen advocaat nodig. In een ander geval wilt u toch nog advies voordat u contact opneemt met een van de advocaten uit ons overzicht. Voor dergelijke gevallen kunt u contact opnemen met ons. Wij bieden advies en kunnen u desgewenst een advocaat aanbevelen, passend bij uw situatie.

Een oplossing, welke vorm deze dan ook mag aannemen, klinkt natuurlijk als een prettig vooruitzicht. Maar u bent natuurlijk pas echt geholpen wanneer de situatie waarvoor u juridisch advies zoekt naar tevredenheid is opgelost. Dat kan alimentatiedesk niet bieden, maar wij bieden wel de zekerheid van een goede advocaat die de kans daarop maximaliseert. Ons kwaliteitskeurmerk waarborgt namelijk de kwaliteit van de Nijmeegse advocaten en advocatenkantoren die in ons overzicht zijn opgenomen. Dat keurmerk komt bovendien mede tot stand op basis van ervaringen van onze klanten. Zo kunt u zich op voorhand al een beeld vormen van de kwaliteit die u mag verwachten.

Advocatuur in Nijmegen

Als universiteitsstad heeft Nijmegen veel te bieden op juridisch gebied. Zo zijn er enkele advocatenkantoren gevestigd in Nijmegen die bovenregionale bekendheid genieten. Voor wie een groot kantoor niet aanspreekt, zijn er ook tal van kleinere advocatenpraktijken gevestigd in Nijmegen, waarvan de universiteit ook een rechtenfaculteit herbergt. Tal van goede advocaten hebben in de oudste stad van Nederland het vak geleerd. Met een aanbod dat past bij een stad met een universitaire juridische opleiding, wordt zoeken soms lastig. En advocaten via hun eigen websites vergelijken is tijdrovend. Daarin profiteert u het meest van alimentatiedesk. In ons overzicht worden alle advocaten op dezelfde criteria vergeleken en leest u van elke advocaat ook een korte persoonlijke introductie.

Neem contact op voor een advocaat in Nijmegen

Zoekt u nog steeds een advocaat in Nijmegen? Dan kunt u in principe direct contact opnemen met een van de advocaten in ons overzicht. Daarnaast kunt u contact opnemen met ons voor juridisch advies en hulp bij de selectie van een geschikte advocaat. Contact opnemen kan telefonisch en via WhatsApp.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.2

  Over ons

  Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.