Advocaat Rotterdam

resultaten
Afstand
Waar zoekt u naar?
Specialisaties
 • Advocaat alimentatie
 • Alimentatie incasseren
 • Echtscheiding
 • Kinderalimentatie
 • Partneralimentatie
Naam advocaat
Ervaringsjaren
Geslacht
 • Man
 • Vrouw
Specialisatieverenigingen
 • ADR.MED®
 • MfN
 • VFAS

Filters:

Advocaat Rotterdam

Wie op zoek is naar een advocaat merkt al snel dat het niet zo moeilijk is om er een in Rotterdam te vinden. Maar een advocaat vinden die voldoet aan jouw persoonlijke wensen is des te lastiger, zo blijkt. Elke advocaat en elk bureau heeft een eigen website waarop steeds weer andere informatie staat weergegeven. Zo wordt vergelijken lastig. Daarom vind je op deze pagina een handig overzicht van advocaten in Rotterdam, vergeleken op zaken als tarief en specialismen. Ook vind je hier van elke advocaat een persoonlijke introductie.

Allereerst is kunnen zoeken op locatie natuurlijk prettig. Als je een advocaat in Rotterdam nodig hebt, dan wil je ook uitsluitend kiezen uit advocaten in Rotterdam. Dat probleem is in dit overzicht dan ook alvast getackeld. Daardoor kun je jouw aandacht verleggen naar zaken als het specialisme, het tarief, de ervaring en de algemene indruk op basis van het profiel. Kortom, zaken die voor iedereen die een advocaat zoekt belangrijk zijn, maar vaak toch slecht vindbaar.

Waarom Alimentatiedesk?

In principe heb je nu voldoende om een advocaat te kiezen die bij jou past. In dat geval stuur je deze jurist een bericht en ben je zo verder geholpen. Alimentatiedesk biedt je echter meer dan alleen een overzicht van Rotterdamse advocaten. Wij streven ook naar een oplossing van jouw juridische probleem. Die oplossing hoeft natuurlijk niet per se te bestaan uit het in de arm nemen van een advocaat. Het is nu eenmaal zo dat juridische zaken vaak complex zijn en dat iemand met heel wat vragen zit voordat hij zo ver is om een advocaat te spreken. Zit jij ook met vragen? Stel ze dan eerst aan ons. Je kunt ons bereiken via het contactformulier, maar ook gewoon telefonisch. Wellicht kunnen wij je direct helpen of anders alsnog een advocaat aanbevelen die aan jouw wensen voldoet.

Een ervaren advocaat voor een acceptabel tarief is natuurlijk fijn, maar waar het uiteindelijk om draait is dat je goed geholpen wordt. Wij staan in voor de kwaliteit van de juridische diensten van de Rotterdamse advocaten in ons overzicht. Daarvoor hebben wij ook een kwaliteitskeurmerk. Een keurmerk dat mede tot stand komt op basis van echte klantenervaringen. Kies je voor een advocaat uit ons overzicht, dan vragen wij naar je mening. Veel mensen zijn je daarin voorgegaan, zodat wij nu een nog beter beeld hebben van de kwaliteit van ons juridisch aanbod.

Advocatuur in Rotterdam

In de Maasstad is aan advocaten en juridische diensten geen gebrek. Dat zal een van de eerste conclusies zijn van iedereen die in Rotterdam een advocaat zoekt. Maar zoals gezegd is vergelijken een stuk lastiger. Zoeken op één bepaald criterium is makkelijk, waar wat als je meerdere relevante criteria wilt vergelijken? Bijvoorbeeld als je een advocaat uit Rotterdam zoekt met een betaalbaar tarief én het juiste specialisme. Dan wordt het opeens zoeken naar een speld in een hooiberg, met veel bijvangst van advocaten die niet aan je wensen voldoen. Met ons overzicht bespaar je jezelf deze vermoeiende zoektocht.

Neem contact op voor een advocaat in Rotterdam

Wij hebben je nu verteld wat je aan onze dienst hebt, nu is het aan jou om te kiezen hoe dit het beste voor je werkt. Wil je direct contact met een Rotterdamse advocaat, stuur dan een bericht. Voor andere hulp, een antwoord op juridische vragen of meer informatie over onze dienst, kun je ons berichten. Bel ons, of stuur een bericht via het contactformulier.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel of mail onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.2

  Over ons

  Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.