Advocaat Utrecht

Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19
resultaten
Afstand
Waar zoekt u naar?
Specialisaties
 • Advocaat alimentatie
 • Alimentatie incasseren
 • Echtscheiding
 • Kinderalimentatie
 • Partneralimentatie
Naam advocaat
Ervaringsjaren
Geslacht
 • Man
 • Vrouw
Specialisatieverenigingen
 • ADR.MED®
 • MfN
 • VFAS

Filters:

Advocaat Utrecht

Bij juridische diensten geldt meestal dat je er liever geen gebruik van maakt. Maar als je dan toch zoekt naar een advocaat, wil je wel zeker weten dat je een goede advocaat vindt voor een acceptabel tarief. Zoek je een advocaat in Utrecht, zit je met een juridisch probleem of wil je gewoon antwoord op een juridische vraag? Dan is dit overzicht voor jou bedoeld. Hier vind je een duidelijk overzicht van Utrechtse advocaten met daarin informatie als het specialisme en uurtarief, net zoals een persoonlijke introductie van elke advocaat.

Wanneer je een advocaat in de arm neemt, doe je dat natuurlijk allereerst op basis van locatie. Je wil tenslotte een advocaat bij jou in de buurt. Daarmee bedoelen we overigens in dit geval advocaten uit de stad Utrecht. Al kun je bij deze Utrechtse juridische specialisten natuurlijk vanuit de hele Provincie Utrecht terecht. Omdat je hier lokale advocaten vindt, kun je je aandacht focussen op zaken als de persoonlijke achtergrond, het specialisme en het tarief van een advocaat. Zo vind je sneller de advocaat die het beste past bij jouw situatie.

Waarom Alimentatiedesk?

Een duidelijk overzicht met relevante informatie over Utrechtse advocaten; dat is alvast een duidelijk voordeel van Alimentatiedesk. Maar wij doen meer dan jou alleen een handige tool aanreiken om een goede advocaat te vinden. Wij streven naar de oplossing van jouw juridische probleem en dat doen we op verschillende niveaus. Je kunt er allereerst voor kiezen om een advocaat uit ons overzicht te kiezen en die een bericht te sturen. In plaats daarvan kun je ons ook bellen of een bericht sturen via WhatsApp. Wij helpen je dan met je juridische probleem. Bijvoorbeeld door direct vragen te beantwoorden, maar ook door een advocaat aan te bevelen, passend bij jouw probleem. Net waar je zelf behoefte aan hebt.

Natuurlijk ben je niet alleen op zoek naar een oplossing, maar vooral ook naar een goede oplossing. Daarom werkt Alimentatiedesk met een kwaliteitskeurmerk dat ook voor al onze advocaten in Utrecht geldt. Dat lijkt misschien abstract, maar ons kwaliteitskeurmerk komt mede tot stand op basis van de input van onze klanten. Wij vragen mensen die via ons juridische hulp vinden wat zij van die hulp vonden. Mede op basis van die informatie weten wij wat de kwaliteit is van de geboden juridische hulp. Zo hoef je zelf geen verstand te hebben van juridische zaken om toch zeker te weten dat je goed geholpen wordt.

Advocatuur in Utrecht

Wie zoekt naar een advocaat in Utrecht merkt al snel dat er veel juridische diensten worden in aangeboden in de Domstad. Een advocaat vinden in Utrecht is op zichzelf dus niet zo lastig. Ingewikkelder wordt het wanneer je advocaten en advocatenkantoren uit Utrecht met elkaar wil vergelijken op criteria die voor jou relevant zijn. Wat kost een advocaat in Utrecht? Wanneer is deze beschikbaar en kan deze mij ook helpen met mijn probleem? Dan wordt het al snel een vermoeiende zoektocht en een sprong in het duister. Juist dan kunnen wij je helpen.

Neem contact op voor een advocaat in Utrecht

Het prettige aan onze service is dat je gelijk zelf aan de slag kunt. Je kunt nu al een advocaat berichten. Wanneer je daar nog niet aan toe bent of überhaupt nog niet zeker weet of je wel een advocaat nodig hebt, dan kun je jouw vragen natuurlijk ook aan ons voorleggen. Bel of bericht ons in dat geval.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.2

  Over ons

  Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.