Achterstallige alimentatie? Wij incasseren het voor u!

Heeft u recht op achterstallige alimentatie? De Landelijke Alimentatiedesk kan tot wel 5 jaar terug de alimentatie innen. De Landelijke Alimentatiedesk werkt daarvoor samen met Yuridis. Hét unieke en innovatieve deurwaardersplatform van Nederland.

Achterstallige alimentatie? Bel ons via: 088 – 629 00 40 of stuur uw vraag per e-mail aan onze adviesbalie.

Onbetaalde alimentatie: kom in actie

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als uw ex-partner de alimentatie niet wil/kan betalen. Of het nu gaat om een paar maanden aan alimentatie die niet is betaald, of meer dan een half jaar aan achterstallige kinder- of partneralimentatie, onze deurwaarders doen er alles aan om er voor te zorgen dat uw ex de alimentatie alsnog gaat betalen.

We kunnen zelfs tot 5 jaar terug onbetaalde alimentatie innen, evenals de bijkomende indexatie van de alimentatie! Bovendien heeft Yuridis – deurwaarder op maat persoonlijke aandacht voor u en uw alimentatievordering. Op een creatieve wijze kunnen wij met specifieke informatie over uw ex-partner de achterstallige alimentatie daadkrachtig incasseren.

Achterstallige alimentatie? Bel ons via: 088 – 629 00 40 of stuur uw vraag per e-mail aan onze adviesbalie.

U kunt direct bij ons terecht om uw achterstallige alimentatie te laten incasseren. Er is geen minimum bedrag voor het incasseren van uw achterstallige alimentatie die niet betaald is. De opstartkosten en afwikkelingskosten komen echter wel voor uw rekening, ongeacht de hoogte van uw alimentatievordering.

Moet uw ex alimentatie betalen? De kosten

Yuridis inschakelen om uw achterstallige alimentatie te laten incasseren, kost u, als opdrachtgever, eenmalig € 59,- excl. btw. Als we de alimentatie succesvol incasseren, houden we daarnaast 10% excl. btw in op de alimentatie waar u recht op heeft. U loopt als opdrachtgever verder dus geen kostenrisico. Geen dure deurwaarderskosten achteraf. Als we bij het incasseren van de alimentatie noodzakelijkerwijs extra kosten moeten maken, zoals bijvoorbeeld aan een slotenmaker of een berger, zijn we wettelijk genoodzaakt die vooraf bij u in rekening te brengen. Bij een succesvolle incasso van uw alimentatievordering krijgt u die kosten volledig terug.

Achterstallige alimentatie? Bel ons via: 088 – 629 00 40 of stuur uw vraag per e-mail aan onze adviesbalie.

Waarom kiezen voor Yuridis?

Yuridis zorgt dat uw ex-partner de niet betaalde alimentatie gaat betalen. U heeft nergens omkijken naar. Met persoonlijke aandacht voor u en uw achterstallige alimentatie en een respectvol en professioneel contact met uw ex-partner, werken onze deurwaarders laagdrempelig, landelijk, snel en daadkrachtig. Neem vrijblijvend contact met onze adviesbalie op voor meer informatie.

Laat uw ex-partner de alimentatie betalen waar u recht op heeft. Wij gaan direct voor u aan de slag! Bel ons via: 088 – 629 00 40 of stuur uw vraag per e-mail aan onze adviesbalie.

Wij helpen u graag!

 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Beschikbaar vanaf za 12:00
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 15 51 47 82

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe


verwijderen

Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.


Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.