Skrotzki Van Bree & Cremers advocaten Roermond

Skrotzki Van Bree & Cremers advocaten

Roermond

Over het kantoor

Onze advocaten hebben een gedegen ervaring op het gebied van familierecht waaronder alimentatiekwesties. Of het nu gaat om een (stevige) procedure, een regeling in onderling  overleg (met een gezamenlijke advocaat of ieder een eigen advocaat) dan wel via mediation. Alles vanuit uw belang om naar de juiste oplossing toe te werken.

Heeft u een vraag over alimentatie of een andere vraag over familierecht? Hoe pakt u dat aan? Waar begint u? Heeft het zin om de alimentatie aan te laten passen? Hoe moet een en ander juridisch gezien? Welke fiscale gevolgen komen er kijken bij een aanpassing van de alimentatie? Vragen waarbij wij u kunnen helpen. Mediation Mediation bij familierechtelijke kwesties betekent samen zoeken naar een oplossing en afspraken maken met elkaar, zonder tussenkomst van advocaat of de rechter. Geen torenhoge kosten en geen langslepende procedure. Mediation betekent duidelijke afspraken tussen u en uw (ex-)partner over de alimentatie. Ook als mediator zorgen wij ervoor dat u niets over het hoofd ziet, zodat alle afspraken goed vastgelegd worden en de juridische afhandeling volgens de regels verloopt. U bent van harte welkom Onze advocaten zullen u aan de hand nemen en tot de juiste oplossingen brengen. Helder inzicht over uw (juridische) positie, voor nu en voor de toekomst. De laagdrempeligheid en de persoonlijke aanpak van onze advocaten maken ons tot een fijne en betrouwbare partner gedurende het gehele proces. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in alimentatiezaken en echtscheidingen. Wij helpen u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op voor een kosteloos beoordelingsgesprek.


Skrotzki Van Bree & Cremers advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius alimentatie advocaten?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Omnius alimentatie advocaten voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Omnius alimentatie advocaten is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.