mr. D.M. Cats

mr. D.M. Cats

Van Veen Advocaten

Ede

Over de advocaat

Van Veen Advocaten is een full-service advocatenkantoor in Ede met gespecialiseerde advocaten en een dienstverlening op maat. Heeft u een advocaat nodig? Dan helpt onze sectie personen- en familierecht u graag verder. Eén van de advocaten uit deze sectie is Dynthe Cats.

Dynthe is advocaat personen- en familierecht en erfrecht. Zij studeerde cum laude af in zowel het Privaatrecht (specialisatie personen- en familierecht) als het Notarieel recht. Zij deed onder andere ervaring op in de rechterlijke macht, het universitaire onderwijs en het juridisch onderzoek alvorens zij werd beëdigd tot advocaat. Haar brede achtergrond wordt geëvalueerd als een duidelijke plus.

In de begeleiding van haar cliënten is Dynthe persoonlijk, in de behandeling van de zaak zakelijk. Zij staat pal achter haar cliënten, maar zal altijd de verbinding zoeken. Door haar werkwijze slaat zij bruggen en komt zij tot het best haalbare resultaat.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld de afwikkeling van een echtscheiding, het afwikkelen van een nalatenschap, het vaststellen of wijzigen van alimentatie of het wijzigen of vaststellen van een omgangsregeling? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wij luisteren naar u en bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wij proberen u te ontzorgen. U kunt ons uiteraard ook bellen om juridisch de “punten op de i” te zetten. Juist om problemen te voorkomen.mr. D.M. Cats is advocaat bij Van Veen Advocaten in Ede en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius alimentatie advocaten?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Omnius alimentatie advocaten voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Omnius alimentatie advocaten is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.