mr. R. de Vries

mr. R. de Vries

Van Veen Advocaten

Ede

Over de advocaat

Van Veen Advocaten is een full-service advocatenkantoor in Ede met gespecialiseerde advocaten en mediators met dienstverlening op maat. Heeft u een advocaat of mediator nodig? Dan helpt onze sectie personen- en familierecht en erfrecht u graag verder. Eén van de advocaten uit deze sectie is Rebecca de Vries.

Rebecca is advocaat en mediator personen- en familierecht en erfrecht. Na een verbreking van een relatie komt er veel op mensen af. Ook de jaren erna kunnen er nog kwesties opspelen. Haar cliënten bijstaan in moeilijke tijden, dat is wat Rebecca dagelijks doet. Zij brengt de juridische gevolgen en mogelijkheden in kaart en tracht samen met de cliënten een optimaal resultaat te behalen, waarbij ook ruimte mag zijn voor emoties.

Cliënten omschrijven Rebecca als een zeer professioneel en deskundig advocaat. “What you see is what you get”; zij zal u niet naar de mond praten. Wel heeft Rebecca een goed werkende antenne voor de sociale aspecten. Als mediator kan Rebecca een gesprek echt leiden en ingrijpen wanneer nodig.

Rebecca is lid van het Collega van Afgevaardigden van de Nederlandse Orde van Advocaten en is lid van specialisatieverenigingen: vFAs, MfN en Stichting Nalatenschapsmediation.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld een echtscheiding, het vaststellen of wijzigen van alimentatie of zoekt u samen met uw (ex-)partner naar een mediator? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wij luisteren naar u en bespreken wat de mogelijkheden zijn zodat u vervolgens met minder zorgen de dag kunt vervolgen. U kunt ons uiteraard ook bellen om juridisch de “punten op de i” te zetten. Juist om problemen te voorkomen.mr. R. de Vries is advocaat bij Van Veen Advocaten in Ede en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius alimentatie advocaten?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Omnius alimentatie advocaten voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Omnius alimentatie advocaten is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.