mr. R. de Vries

mr. R. de Vries

Van Veen Advocaten

Ede

Over de advocaat

Na een verbreking van een relatie komt er veel op mensen af. Ook de jaren erna kunnen er nog kwesties opspelen. Ik breng de juridische gevolgen en mogelijkheden in kaart en tracht samen met de cliënten een optimaal resultaat te behalen, waarbij ook ruimte mag zijn voor emoties.

Ik heb een persoonlijke heldere aanpak, empatisch vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. U kunt van mij een zakelijke en betrokken, professionele begeleiding verwachten.

Ik ben lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en MfN-registermediator. U kunt mij dus niet alleen benaderen als u op zoek bent naar een advocaat, maar ook als u samen met uw (ex-)partner op zoek bent naar een mediator.mr. R. de Vries is advocaat bij Van Veen Advocaten in Ede.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.