De organisatie

Omnius alimentatie advocaten maakt onderdeel uit van OmniLegal

OmniLegal maakt juridische oplossingen toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. In een samenleving die steeds juridischer wordt, is dat harder nodig dan ooit. OmniLegal geeft elke rechtzoekende de keuze om eenvoudig en voordelig zelf zaken te regelen, eventueel met hulp, of een zaak uit handen te geven aan een jurist of advocaat. Voor deze trapsgewijze dienstverlening combineert OmniLegal de nieuwste mogelijkheden van legal tech met een juridische intakebalie en een strak georganiseerd netwerk van juristen en advocaten. Zo heeft OmniLegal altijd een passend en betaalbaar antwoord op elke juridische vraag. Dat maakt OmniLegal elke dag waar met verschillende juridische labels, waaronder Omnius Advocatennetwerk, Jurigo (portal voor standaarddocumenten) en Omnius alimentatie advocaten.

Van innovatieve formule tot toonaangevend advocatennetwerk

Het is de missie van OmniLegal om de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk te maken. Met een heldere toekomstvisie speelt OmniLegal in op dynamische marktontwikkelingen en de veranderende vraag van rechtzoekenden. Innovatie zit in onze genen.

Oprichters Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp zijn internetpioniers uit de tijd dat je internet nog met een hoofdletter schreef. Deze juridische pioniers werken al meer dan tien jaar succesvol samen aan het ontwikkelen en exploiteren van innoverende juridische concepten. Het managementteam is inmiddels uitgebreid met Henri Niezink en Sam Kieboom. Andere merken die het team in de markt heeft gezet zijn onder andere Omnius alimentatie advocaten, LS Advocaten Strafrecht en Jurigo.

Medewerkers

directieNaast de 260 bij diverse netwerken aangesloten advocaten, werken vanuit het kantoor in Utrecht inmiddels zo’n veertig medewerkers mee aan de diverse labels van OmniLegal. Een belangrijke rol is weggelegd voor de adviesbalie,waar onze intakejuristen de rechtzoekenden voorzien van een vrijblijvend eerste telefonisch advies. Daarnaast werken afdelingen als formule-management, marketing, communicatie, sales, boekhouding en ICT nauw samen om de rechtzoekende zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. Met die ervaring ontwikkelen we de beste, meest toegankelijke juridische dienstverlening van Nederland.

Wij helpen u graag!

 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 15 51 47 82

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe

verwijderen

Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius alimentatie advocaten?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Omnius alimentatie advocaten voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  7.9

Over ons

Omnius alimentatie advocaten is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.