De organisatie

Landelijke Alimentatiedesk maakt onderdeel uit van Omnius

Omnius maakt juridische oplossingen toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. In een samenleving die steeds juridischer wordt, is dat harder nodig dan ooit. Omnius geeft elke rechtzoekende de keuze om eenvoudig en voordelig zelf zaken te regelen, eventueel met hulp, of een zaak uit handen te geven aan een jurist of advocaat. Voor deze trapsgewijze dienstverlening combineert Omnius de nieuwste mogelijkheden van legal tech met een juridische intakebalie en een strak georganiseerd netwerk van juristen en advocaten. Zo heeft Omnius altijd een passend en betaalbaar antwoord op elke juridische vraag. Dat maakt Omnius elke dag waar met verschillende juridische labels, waaronder Omnius Advocatennetwerk, Jurigo (portal voor standaarddocumenten) en Landelijke Alimentatiedesk.

Van innovatieve formule tot toonaangevend advocatennetwerk

Het is de missie van Omnius om de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk te maken. Met een heldere toekomstvisie speelt Omnius in op dynamische marktontwikkelingen en de veranderende vraag van rechtzoekenden. Innovatie zit in onze genen.

Oprichters Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp zijn internetpioniers uit de tijd dat je internet nog met een hoofdletter schreef. Deze juridische pioniers werken al meer dan tien jaar succesvol samen aan het ontwikkelen en exploiteren van innoverende juridische concepten. Het managementteam is inmiddels uitgebreid met Henri Niezink en Sam Kieboom. Andere merken die het team in de markt heeft gezet zijn onder andere Landelijke Alimentatiedesk, LS Advocaten Strafrecht en Jurigo.

Medewerkers

directieNaast de 260 bij diverse netwerken aangesloten advocaten, werken vanuit het kantoor in Utrecht inmiddels zo’n veertig medewerkers mee aan de diverse labels van Omnius. Een belangrijke rol is weggelegd voor de adviesbalie, waar onze intakejuristen de rechtzoekenden voorzien van een vrijblijvend eerste telefonisch advies. Daarnaast werken afdelingen als formule-management, marketing, communicatie, sales, boekhouding en ICT nauw samen om de rechtzoekende zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. Met die ervaring ontwikkelen we de beste, meest toegankelijke juridische dienstverlening van Nederland.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

  Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.1

  Over ons

  Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.